Slå-søm-i-konceptet

Luksusmodellen

Hvad gør dette produkt anderledes end de andre man kan finde på markedet?

Slå-søm-i.dk

"Slå søm i" er kendt af stort set alle som et øl spil man begiver sig ud i hen på de sene sommeraftener i en hyggelig gårdhave enten privat eller på bar. Det skal der ikke laves om på, men der må gerne lægges til. Www.slaa-soem-i.dk er en hel ny indpakning og det er dét der er unikt - Læs mere herunder.

Unik og resultatskabende

Dette produkt er unikt og resultatskabende.

Unikt, fordi det er en hel ny indpakning. Slå-søm-i.dk er for virksomheden der er "growth minded" og som ved at nytænkning og kalkuleret risiko er vejen frem mod succes. Jeg arbejder selv ud fra disse begreber og ved at selv små investeringer kan give utrolige afkast.
Resultatskabende, fordi du/I investerer i din stab. Det er de mennesker der bringer din virksomhed i mål gang på gang. Der skal hele tiden tænkes nyt for at alle har det godt og giver den ekstra energi man som ejer/leder har brug for.

Mange virksomhedsejere indser ikke at det er de små ting der gør den store forskel. En overraskelse af lille investering, som slå-søm-i er, vil bringe glæde og energi samt give efterdønninger lang tid efter.

Hvad køber man?

Hos www.slaa-soem-i.dk køber du ikke en træstub, nogle søm og en hammer - du køber et koncept i fin indpakning, leveret og navngivet. Det bliver sat fint op og leveret efter aftale.

Målet for dig er at det ikke bare bliver kaffeautomaten der er samlepunktet mellem eksempelvis kontoropgaverne. Nu kan dine medarbejdere samles i par eller flere for at "banke lidt på Gertrud, Jannie eller Knud". Det giver latter, samtaler, energi uden anstrengelser. Det er i din virksomheds interesse at få folk til at samles og være glade sammen således at arbejdstiden kan blive koncentreret og resultatorienteret.

Det er altsammen godt med fitnesskort og andre sportslige aktiviteter på virksomhedens regning, men giver det et ønsket resultat eller ender det med at blive taget for givet? Hvor lidt procent af goderne bliver brugt optimalt? Det er på tide at prøve noget nyt og mit koncept er en lille udgift i forhold til hvad den giver tilbage.

Udløbsdato

Hvor lang tid holder denne investering?

Sikkert ikke længe. Men hvilke investeringer med stort resultat gør det!

Bordtennis, bob-spil eller lignende står sikkert støvet hen, hvis dette er noget der har været afprøvet (du har måske aldrig prøvet noget fordi du er af den gamle skole?) - desuden er det to personers spil og samler dermed ikke gruppen.

Sømmene er slået i!

Slå-søm-i, kan bruges som fredags-stub når effekten langsomt har fortaget sig. I sidste ende kan den sælges videre eller lejes ud. Ønsker du den afhentet igen efter en tid, køber jeg den tilbage for 7% af salgsprisen (hammer skal være intakt)!

Hvorfor vil jeg købe produktet tilbage igen efter endt brug? Det er fordi at jeg kan bruge det igen. Desuden har jeg sikkert et nyt produkt som jeg kan tilbyde til den tid så vi kan lave handel igen.

Vi skal være interesseret i at penge og produkt skifter hænder og bringer dynamik - det er vejen frem for os alle!

Husk nu: Du/I køber konceptet, overraskelsen, den nye energi i tiltaget.

Rødvinen smager anderledes hvis den nydes af fine glas med udsigt over middelhavet kontra bælles af et plastickrus på en bænk i vejkanten - men det er jo samme vin!

Kontakt slaa-soem-i.dk

  • Hjem
  • Slå-søm-i-konceptet