Stub til slå søm i

Gertrud

Gertrud

Gertrud er en flot slank stub. Hun har plejet sig selv i årernes løb og er derfor mere spinkel end mange af sine søstre og brødre. Gertrud er en lille lækker sag som egner sig godt i et lækkert hjørne i et lille kontormiljø. Hun vil stå i stilhed og udstråle elegance dagen lang.

Read more

Knud

Knud

Knud er den tavse kriger. Den tavse kriger er ham som ingen ligger mærke til, men som står distancen når den ligger foran ham. Knud har mange gemte historier, da han har været en gammel sømandsstub. Hentet fra haven af en fisker, kan Knud klare den store opgave det er at være "stand in" som fredagsstub. Er I en virksomhed med unge kræfter der ikke skal hjem om fredagen, kan Knud meget vel være den rette stub for jer.

Read more

Tom

Tom

Oprindeligt hed Tom Tine, men han kunne ikke finde sig til rette. I disse moderne tider er det jo ikke noget der kommer til hindring. Tom har meget at bevise, synes han, og han kan derfor tåle nogle tæsk. Jeg har aldrig mødt en stub der står så rank og flot. Han kæmpede bravt da saven skar ham til.

Read more

Yvonne

Yvonne

Yvonne er en yndig dame som godt kan tåle lidt af hvert. Hun er robust og kan klare at man går til hende. Det er en sand fryd at få lidt tid sammen med Yvonne når man eksempelvis har siddet ned i flere timer og bare har brug for at gå lidt til den.

Read more

Jannie

Jannie

Jannie er en frisk pige. Hun er altid klar til en omgang og hun er ikke sådan at køre træt. Jannie er som sine søstre robust i det med flotte kurver. Morgen, middag, aften - Jannie er den rette stub for jer der elsker at slå søm i.

Read more